MÜŞTERİ HİZMETLERİ (0212) 320 88 90
E-POSTA destek[@]asusservismerkezi.com
Çalışma Saati 09:00 - 19:00
Arıza Tespit Formu

Hizmetler

 

Hizmetler ; Asus teknik servisi olarak siz değerli müşterilerimize uzun bir süreden beri hizmet vermekteyiz. Notebook ve laptop hususunda tüm bakım ve onarım hizmetlerini veren firmamız yedek parça satışı ve notebook ve laptop aksesuar satışı da yapmaktadır. Notebook ve laptoplar hassas yapıda olduğu için dikkatli kullanılması gereken cihazlardır. Bu cihazların arıza yapmaması için yıllık periyodik bakıma tabi tutulmaları gerekir. Her yıl düzenli olarak bakımı yapılması gereken tüm notebook ve laptop tipi bilgisayarlarınız için bakım asus servisi olarak siz değerli müşterilerimize destek vermekteyiz. Bakım ve onarım desteği almak için bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Sizlere vermiş olduğumuz yedek parça satışı hizmetleri arasında; notebook ve laptoplar için bir çok çeşitte parçalar ve aksesuar satışı yapmaktayız. şarj aleti, şarj girişi, lcd ekran, ekran, ekran kasası, adaptörler, klavye çeşitleri, her model için farklı aksesuarlar, anakart, işlemci, menteşe çeşitleri, şarj soketleri, alt kasa, üst kasa, tuş takımları, power jack, ekran çerçeveleri, çeşitli modellerin şarj cihazları ve bunlara benzer bir çok yedek parçanın satışını yapmaktayız.

Asus servis hizmeti veren bir firma olarak da laptop bakım, laptop onarım, notebook onarım ve laptop onarım desteğini sizlere laboratuar ortamında vermekteyiz. İşimizi ciddiye aldığımız için yapmış olduğumuz tüm tamir ve bakımlar sonrasında siz değerli müşterilerimiz için garanti belgesi uygulamamız ve ücretsiz kargo desteğimiz bulunmaktadır. Tuş eksiklikleri, fan arızaları, klavye arızaları, anakart arızaları, kasa kırıkları, klavye kırıkları, besleme arızaları, ekranda bulunan lekelerin tamiri, işlemci arızaları, pil arızaları, flüorsan arızaları, ekran kasası arızaları gibi arıza türleri tarafımızca tamir edilebilmektedir. Tüm yedek parçaların satışı laptop ve notebook satışı, notebook ve laptop aksesuar satışı için telefon numaralarımızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Vermiş olduğumuz hizmetlerin tümünde müşteri memnuniyetini hedefleyen firmamız bizlere gelen tüm masaüstü bilgisayar, laptop ve notebooklar için garanti sınıfı uygulaması yapmaktadır. Tamir aşamasında garanti kapsamında olan tüm notebook, laptop ve masaüstü bilgisayarlarınız tarafımızca arızalarının yenilenmemesi ve daha farklı arızaların bu bilgisayarların başına gelmemesi için bakıma da tabi tutulmaktadır.

 

Call Now ButtonHemen Ara..